workshop: movement on the 8th sea

//A Vándorló utcaegyetem c. nemzetközi színházi együttműködés keretében Vass Imre koreográfus és Sarah Günther performanszművész (Mobile Albania, Pneuma Szöv.) 6 napos utazásra hívják az érdeklődőket Budapest Nyolcadik kerületében.

// 2013, June.

// Budapest, Joseph City.

—>

A Vándorló utcaegyetem c. nemzetközi színházi együttműködés keretében Vass Imre koreográfus és Sarah Günther performanszművész (Mobile Albania, Pneuma Szöv.) 6 napos utazásra hívják az érdeklődőket Budapest Nyolcadik kerületében.

A sétaworkshop során csoporttestként utazunk át Józsefvároson és különböző köztereken időzünk el. Milyen ez a hétköznapit átszelő útonlevés? Mi történik az utazás során? Hogyan hat a város tere, az épített környezet, a többi járókelő viselkedése testünkre, tudatunkra és csoportmozgásunkra? Hogyan tudjuk másképp látni és használni a teret?

A séták során a csoportban való gondolkodás különböző technikáit és az önalkotmányozás mobilalbán módszerét fogjuk használni. Miközben átvágunk a Nyolcadik tengeren, megvizsgáljuk testrészeink, egymás teste és a közterek viszonyát és közösen fogalmazzuk át a térképet.

A workshop mindenki számára nyitott.

FB:

https://www.facebook.com/events/630897540272643/

Első találkozó:
>>>Június 21., 17h (-20h), Teleki tér<<< További időpontok: >>>Június 22., 17-20h, Horváth Mihály tér
>>>Június 23., 17-20h, Bláha Lujza tér, a szőkekutnál
>>>június 25., 17-20h, Rákoczi Tér
>>>június 26., 17-20h
>>>június 27., 17-20h